Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Haresteg eller kaninsteg

Haresteg eller kaninsteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Gnavere - Hare

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 hare eller kanin
150 g.spæk
25-30 g.margarine
50 g.sauce af fedtstof
75 g.hvedemel
3/4 l.mælk
 kulør
 ribsgele
 flødeskum
 


Opskrift:

Haren eller kanin gøres i stand, gnides med krydderier, spækkes og lægges i bradepanden. Margarinen fordeles under haren eller kaninen. Når haren eller kaninen er brun, hældes saucen over, og den færdigsteges.

Saucen sies, koges op, krydres, og lige anretningen tilsættes et par spiseskefulde flødeskum og lidt ribsgele.

TIDER OG TEMPERATUR
Indsættes i varm ovn, midterste ribbe og åben ventil. Brunes ved stærk varme - 225° C. Viderestegning med lukket ventil i 1 1/2 time. Temperaturen stilles på 160° C.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 25154 gange,
og udskrevet 581 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu