Mos torskerognen med en gaffel. Tilsæt løg og creme fraiche. Smag til med citronsaft, salt og peber. Server moussen mellem skiver af sandwichbrød og skær dem i trekanter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(7 stemmer)
Opskriften er vist 20370 gange, og udskrevet 744 gange.
Kommentarer
Linda - 2013-04-25 11:48:59 Det kan varmt anbefales at erstatte noget af creme fraichen med mayonnaise evt. light udgaven (den må man få en del af på de fleste kure) da det gør torskerognssalaten mere cremet. Og løget må gerne være rødløg, det giver en flot salat og smager skønt. Men brug endelig denne opskrift, det super lækkert :)
Conny - 2010-08-28 01:20:06 smager endnu bedre hvis der er tilføjet lidt Oystersauce (kan købes overalt. Undlad salt til sidst ved prøvesmagning, Oystersauce er saltholdigt. Ellers en super god torskerognsmad på rugbrød. Bruger dog kun 1 spsk cremefraice til en halv dåse torskerogn, så kan man nå og spise den på rugbrød i 2 dage.
- 0000-00-00 00:00:00 Bland 1 spsk. mayonnaise sammen med creme fraichen og brug kun 18% i stedet for
Hanne Degn - 0000-00-00 00:00:00 Bedst hvis den laves dagen før
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider