Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sandwich med torskerogn

Sandwich med torskerogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Sandwich

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 gramtorskerogn fra dåse
2 spsk.finthakket løg
3 spsk.creme fraiche 38%
1 spsk.citronsaft
1/4 tsk.groft salt
 
 Tilbehør :
8 skiversandwichbrød
 radiser (til pynt)
 
Opskrift:
Mos torskerognen med en gaffel. Tilsæt løg og creme fraiche. Smag til med citronsaft, salt og peber. Server moussen mellem skiver af sandwichbrød og skær dem i trekanter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 20036 gange,
og udskrevet 730 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Linda   -  2013-04-25 11:48:59
Det kan varmt anbefales at erstatte noget af creme fraichen med mayonnaise evt. light udgaven (den må man få en del af på de fleste kure) da det gør torskerognssalaten mere cremet. Og løget må gerne være rødløg, det giver en flot salat og smager skønt. Men brug endelig denne opskrift, det super lækkert :)

Conny  -  2010-08-28 01:20:06
smager endnu bedre hvis der er tilføjet lidt Oystersauce (kan købes overalt. Undlad salt til sidst ved prøvesmagning, Oystersauce er saltholdigt. Ellers en super god torskerognsmad på rugbrød. Bruger dog kun 1 spsk cremefraice til en halv dåse torskerogn, så kan man nå og spise den på rugbrød i 2 dage.

  -  0000-00-00 00:00:00
Bland 1 spsk. mayonnaise sammen med creme fraichen og brug kun 18% i stedet for

Hanne Degn  -  0000-00-00 00:00:00
Bedst hvis den laves dagen før