fisk i filet, f.eks. rødspætte250 g. fisk i filet, f.eks. rødspætte
250
g.
grønne asparges250 g. grønne asparges
1/2
dl.
creme fraiche 18%1/2 dl. creme fraiche 18%
8
skiver
hvedebrød8 skiver hvedebrød
2
tomater2 tomater
1
spsk.
fintklippet purløg1 spsk. fintklippet purløg
Opskrift:
Bræk det nederste af aspargesene. Skær hovederne fra og resten i stykker på 1/2 cm.
Hæld 1/2 dl vand i en mellemstor gryde, og bring det i kog. Læg fiskefileterne i, krydr med salt, og damp dem møre ca. 5 minutter under låg. Tag fisken op med en hulske, og lad den dampe af på køkkenbordet. Kom aspargesstykker og -hoveder i gryden, og kog dem 2 minutter under låg. Lad dem dryppe af i en si.
Fjern evt. det hvide skind på fiskefileterne, mos fiskekødet med en gaffel i en skål, rør creme fraiche og asparges i. Smag til med salt og peber.
Skær tomaterne i skiver. Kom fiskesalat, purløg og tomatskiver mellem to brødskiver.
Sæt straks fiskesalaten i køleskabet, hvis den ikke skal spises med det samme. Salaten kan gemmes 1-2 dage.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10550 gange, og udskrevet 183 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider