Hash Browns - Hashbrowns
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoffelblandingen steges som små tykke pandekager i olivenolie til de er gyldne.
|
|
Opskriften er vist 121940 gange,
og udskrevet 1237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (128 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-07-25 04:27:16 er ikke hash browns!!!! TH - 2012-05-06 17:54:31 Så kan man jo fortsætte!!! Salt binder fedt så er det os en dårlig ide at bruge.... det kan man jo selv regulere hvor meget man vil bruge af det som skal i om det så er ægget, saltet eller olien!!! Samger godt med kyllingetern i :) Chill - 2010-09-28 08:35:19 Fedtfattige..., tjah it depends. Hvis de steges med meget lidt olie på en slip-let pande, så kan jeg ikke se problemet (samme gælder ægget), der står jo ikke fedtFRI. Men hvis de steges på panden, svømmende i 2-3 cm olie, så suger de jo nok en HEL del. Christina - 2010-04-22 16:09:26 Man kan osse skippe ægget og rive kartoflerne (bagekartofler anbefales), derefter skylles de GRUNDIGT i koldt vand, for at få den værste stivelse fri. Steges på panden i olie til en løs masse. Således bliver de serveret i Springfield, Missouri :D Randi - 2007-02-22 10:01:50 Du kan bage dem i ovnen Trine - 2005-01-01 01:01:01 Kan de dog være fedtfatattige når de steges i olivenlie ? - indeholder også æg som for blommens vedk. er fedende? mads - 2005-01-01 01:01:01 en rigtig god morgenmad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne