finthakkede champignoner200 g. finthakkede champignoner
25
g.
smør25 g. smør
200
g.
magert, hakket svinekød, fx skinkekød200 g. magert, hakket svinekød, fx skinkekød
2
spsk.
hvedemel2 spsk. hvedemel
100
g.
finthakket zittauerløg 100 g. finthakket zittauerløg
100
g.
hytteost 20+ (5%)100 g. hytteost 20+ (5%)
1
tsk.
groft salt1 tsk. groft salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
125
g.
okra 125 g. okra
1
liter
vand1 liter vand
1
tsk.
groft salt1 tsk. groft salt
Opskrift:
Svits champignonerne i gyldent smør i en pande og køl dem af. Rør skinkekød og hvedemel sammen. Tilsæt løg, hytteost, salt og peber. Rør de svitsede champignoner i farsen.
Skyl okraerne og fjern stilkenderne. Kom dem i kogende vand tilsat salt og kog dem i ca. 1 min. (gem kogevandet til karrysaucen). Fordel halvdelen af farsen i en smurt patéform (ca. 1 liter) og læg herpå okraerne i et lag (gem 1 til pynt). Slut med resten af farsen og pynt med okraen. Dæk formen med bagepapir og bag retten midt i ovnen.
Serveres med Karrysauce og grønsagsris
Tips:
Okra kan erstattes af 200 g kogte porrer i ringe.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8579 gange, og udskrevet 172 gange.
Kommentarer
- 2015-01-29 18:42:39 Ved hvilke grader og hvor lang tid skal den have i ovnen
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider