Rarbarbergrød

Rarbarbergrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rarbarbergrød, billede 4 Rarbarbergrød, billede 1 Rarbarbergrød, billede 2 Rarbarbergrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.rabarber
250 g.sukker
1 dl.vand
2 store tsk kartoffelmel (+vand til jævning)
 
Opskrift:
Bring rabarber, vand og sukker i kog i en gryde og kog rabarberne en 10-15 minutter.

Tag gryden af og hæld en sjat vand i for at det ikke længere koger og rør kartoffelmelsjævningen i.

Gryden sættes over igen og grøden skal lige op og koge igen - men heller ikke mere.

Hæld grøden i en skål og drys med sukker og stil til afkøling.





karakterer:
Opskriften er vist 38577 gange,
og udskrevet 520 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-15 08:25:09
Det der, det er da rarbarberkompot, rarbarbergrød er når det er siet..hmm..

  -   2005-01-01 01:01:01
Som jævning kan også bruges majsstivelse (maizenamel) eller blå ideal.

  -   2005-01-01 01:01:01
god og smager perfekto!!