Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rarbarbergrød

Rarbarbergrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rarbarbergrød, billede 4 Rarbarbergrød, billede 1 Rarbarbergrød, billede 2 Rarbarbergrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.rababer
250 g.sukker
1 dl.vand
2 store tsk kartoffelmel (+vand til jævning)
 
Opskrift:
Bring rabarber, vand og sukker i kog i en gryde og kog rabarberne en 10-15 minutter.

Tag gryden af og hæld en sjat vand i for at det ikke længere koger og rør kartoffelmelsjævningen i.

Gryden sættes over igen og grøden skal lige op og koge igen - men heller ikke mere.

Hæld grøden i en skål og drys med sukker og stil til afkøling.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (10 stemmer)

Opskriften er vist 32617 gange,
og udskrevet 486 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Rikke  -  2009-05-15 08:25:09
Det der, det er da rarbarberkompot, rarbarbergrød er når det er siet..hmm..

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Som jævning kan også bruges majsstivelse (maizenamel) eller blå ideal.

cecilie  -  0000-00-00 00:00:00
god og smager perfekto!!