skiver franskbrød eller 2 kogte kartofler3 skiver franskbrød eller 2 kogte kartofler
150
g.
rogn150 g. rogn
1 ¼
dl.
olivenolie 1 ¼ dl. olivenolie
1
lemon saften heraf1 lemon saften heraf
2
spsk.
eddike2 spsk. eddike
1
spsk.
vand, måske mere1 spsk. vand, måske mere
½
løg, revet½ løg, revet
Opskrift:
Udblød rognen i varm vand i 5 minutter, rens hæld vandet fra.
Hvis der bruges tørt brød så udblød brødet i vand og klem det overskydende vand fra..
Blend brød eller kartofler og rognen, tilsæt olivenolie så langsomt som muligt tilsæt en smugle vand.
Tilsæt det revet løg.
Kan opbevares i køleskab i 7-10 dage
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 14586 gange, og udskrevet 240 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider