Orangegravad ørred med tomatsauce

Orangegravad ørred med tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 stk.ørred skåret i filet
100 g.salt
100 g.sukker
1 tsk.st. hvid peber
1 appelsin saften heraf
1 bdt.hk. dild
 
 Tomatsauce:
4 dl.creme fraiche 38%
1-2 appelsiner reven skal heraf
3 dl.appelsinsaft
2 flåede tomater uden kerner, i små terninger
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Ørredsfileterne drysses med blandingen af salt, sukker, peber og reven appelsinskal. Derpå hældes appelsinsaften over og til sidst kommes den dild på, og siderne lægges sammen på et fad. Dette stilles i køleskabet i 2 døgn, hvorunder fisken af og til vendes. Bland alle ingredienserne til saucen og brug denne som dressing.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7501 gange,
og udskrevet 162 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Anne  -  2010-09-29 15:15:42
Hvad skal man gøre med fisken efter 2 døgn i køleskabet