Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Orangegravad ørred med tomatsauce

Orangegravad ørred med tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 stk.ørred skåret i filet
100 g.salt
100 g.sukker
1 tsk.st. hvid peber
 Saften af en stor appelsin
1 bdt.hk. dild
 
 Tomatsauce:
4 dl.creme fraiche 38%
 Reven skal fra 1-2 appelsiner
3 dl.appelsinsaft
2 flåede tomater uden kerner, i små terninger
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Ørredsfileterne drysses med blandingen af salt, sukker, peber og reven appelsinskal. Derpå hældes appelsinsaften over og til sidst kommes den dild på, og siderne lægges sammen på et fad. Dette stilles i køleskabet i 2 døgn, hvorunder fisken af og til vendes. Bland alle ingredienserne til saucen og brug denne som dressing.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7168 gange,
og udskrevet 152 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anne  -  2010-09-29 15:15:42
Hvad skal man gøre med fisken efter 2 døgn i køleskabet