ørredfileter med skind a ca. 100 g. stk. 6 ørredfileter med skind a ca. 100 g. stk.
Salt Salt
peber. peber.
Rygeostsovs: Rygeostsovs:
½
bundt
purløg½ bundt purløg
4
radiser4 radiser
80
g.
rygeost 80 g. rygeost
2½
dl.
tykmælk2½ dl. tykmælk
Salt Salt
peber peber
Tilbehør: Tilbehør:
1,2
kg.
små nye kartofler1,2 kg. små nye kartofler
250
g.
grønne asparges250 g. grønne asparges
4
store
tomater4 store tomater
1
citron1 citron
Salt Salt
peber peber
Pynt: Pynt:
Basilikum eller persille. Basilikum eller persille.
Opskrift:
Sæt 1 liter let saltet vand over at koge, skyl og skrup kartoflerne og kog dem i vandet.
Fisk:
Dup ørredfileterne tørre, drys med salt og peber. Læg fiskene på grillristen, og gril dem 8 - 10 minn. på skindsiden. Undgå for stærk varme. Bemærk ! Skindet spises ikke. (Fisken kan også steges på en pande med 20 g smør ca. 7 minutter på skindsiden).
Rygeostsovs:
Klip purløg, og riv radiserne fint. Rør alle ingredienserne sammen. Smag til med salt og peber.
Tilbehør:
Skær 1 cm rodende af de grønne asparges, og kog dem med kartoflerne de sidste minnutter af kartoflernes kogetid. Skær tomaterne i halve, og gril dem ved siden af fisken 3 - 4 minutter på hver side.Server citron til, og pynt med basilikum.
Tips:
Bemærk at kun filet af fisk med skind kan anbefales til at grille direkte på grillrist. Grill gerne fisken i en fiskegrillrist, som lægges direkte oven på grillristen. I stedet for ørred kan bruges filet med skind af makrel, sild, hornfisk, havkat eller laks / regnbueørred, fersk eller frossen
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(6 stemmer)
Opskriften er vist 19939 gange, og udskrevet 437 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider