Regnbueørred-roulader med safransauce

Regnbueørred-roulader med safransauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Regnbueørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 regnbueørreder á 300 g.
1 tsk.salt
 Knap ½ tsk hvid peber
½ dl.hvidvin
 
 Sauce:
75 g.løg
1 dl.hvidvin
1 dl.hvidvinseddike
0.25 tsk.safran
250 g.smør i terninger
2 spsk.hakket brøndkarse
 
 Tilbehør:
 Blancherede sukkerærter
 Brøndkarse
 
Opskrift:
Rens og filetér ørrederne, fjern alle ben. Drys med salt og peber på kødsiderne af fileterne og rul dem sammen som roulader. Læg dem med sammenføjningerne nedad i et ovnfast fad. Hæld vinene ved, dæk med folie og sæt fadet koldt, mens saucen tilberedes

. Pil og hak løget og kog det i vin og vineddike, til væsken er kogt ind til ca. ½ dl. Si løgene fra, kom væsken tilbage i gryden, tilsæt safran og kog op. Tilsæt smørret lidt ad gangen under piskning - nu må saucen ikke koge, bot holdes varm.

Sæt fiskefadet midt i en 250 grader varm ovn. Fjern folien efter 5 min. og lad fisken bage i yderligere 5-8 min., til købdet bliver hvidligt.

Læg ørredfileterne på varme tallerkner og fordel saucen dekorativt. Pynt med sukkerærter og brøndkarse og servér straks.





karakterer:
Opskriften er vist 9030 gange,
og udskrevet 201 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu