frossen hel spinat (1 kg frisk)450 g. frossen hel spinat (1 kg frisk)
1/2
liter
Sauce Naturel (eller med mælk)1/2 liter Sauce Naturel (eller med mælk)
1
æg1 æg
1/2
tsk.
revet muskatnød1/2 tsk. revet muskatnød
200
g.
lasagneplader200 g. lasagneplader
salt salt
peber peber
50
g.
revet ost (f.eks. Samsø eller Mozarella)50 g. revet ost (f.eks. Samsø eller Mozarella)
Tilbehør: Tilbehør:
Brød Brød
Opskrift:
Tag spinaten ud af fryseren om morgenen, og lad den tø op i køleskabet, eller tø den op i en gryde. Skær ørredsfileten i tynde skiver.
Pisk ægget sammen med muskatnød ud i den færdige sovs.
Læg lasagnen i lag i et firkantet ovnfast fad: Sovs, lasagneplader, ørred, lasagneplader, spinat, sovs, plader, ørred, plader, spinat og sovs. Drys salt og peber på ørredslagene.
Drys med revet ost, og sæt fadet i ovnen ved 200° i ca. 45 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(6 stemmer)
Opskriften er vist 10551 gange, og udskrevet 313 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider