Grillet ørred med sky af soltørrede tomater og oliven

Grillet ørred med sky af soltørrede tomater og oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 stk.portionsørreder
 nye kartofler
 spinat
8 stk.soltørrede tomater
100 g.gode oliven med sten
1 storskalotteløg
 lidt frisk timian
1 dl.hvidvin
100 g.smør
 syltede artiskokker
 
Opskrift:
Fiskene skylles, tørres og grilles. Når rygfinnen kan hives ud, er fisken færdig. De nye kartofler deles i kvarte og koges. Herefter vendes de med let sauteret spinat.

Saucen:
Løget hakkes fint og sauteres med timian. Når løgene er klare tilsættes hakkede tomater, udstenede oliven og hvidvin som koges 2/3 ind og monteres med smør.

Anrettes med de syltede artiskokker, evt. på en grillpind. Retten kan lunes inden servering.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13702 gange,
og udskrevet 313 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu