Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grillet ørred med sky af soltørrede tomater og oliven

Grillet ørred med sky af soltørrede tomater og oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 stk.portionsørreder
 nye kartofler
 spinat
8 stk.soltørrede tomater
100 g.gode oliven med sten
1 storskalotteløg
 lidt frisk timian
1 dl.hvidvin
100 g.smør
 syltede artiskokker
 
Opskrift:
Fiskene skylles, tørres og grilles. Når rygfinnen kan hives ud, er fisken færdig. De nye kartofler deles i kvarte og koges. Herefter vendes de med let sauteret spinat.

Saucen:
Løget hakkes fint og sauteres med timian. Når løgene er klare tilsættes hakkede tomater, udstenede oliven og hvidvin som koges 2/3 ind og monteres med smør.

Anrettes med de syltede artiskokker, evt. på en grillpind. Retten kan lunes inden servering.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13527 gange,
og udskrevet 310 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu