Fiskene skylles, tørres og grilles. Når rygfinnen kan hives ud, er fisken færdig. De nye kartofler deles i kvarte og koges. Herefter vendes de med let sauteret spinat.
Saucen:
Løget hakkes fint og sauteres med timian. Når løgene er klare tilsættes hakkede tomater, udstenede oliven og hvidvin som koges 2/3 ind og monteres med smør.
Anrettes med de syltede artiskokker, evt. på en grillpind. Retten kan lunes inden servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 13527 gange, og udskrevet 310 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider