Fede fisk som f.eks. makrel, sild og havørred er særlig velegnede til
trækuls- eller ovngrill.
Du bør anvende en fiskerist - husk grilltiden afhænger af fiskens størrelse!
Vend fisken ofte og regn med ca. 10 minutter som tommelfingeregel.
Tilberedning:
Filetér fisken og læg stykkerne på et stykke aluminiumsfolie smurt med olie.
Fisken drysses med salt, peber, hakket persille og en skive tomat lægges over.
Fisken pakkes omhyggeligt ind (navnlig i enderne) og lægges på risten.
Pakkerne vendes efter 10-12 minutter og steges endnu 10 minutter.
Prøv om fisken er mør - og servér foliepakken med brandvarme flutes.
Som tilbehør grøn salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 29530 gange, og udskrevet 553 gange.
Kommentarer
- 2008-11-13 13:09:36 En god ide ville være, også at lægge lidt dild og citron in i fisken det fremhæver smagene :D
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider