Ørred i aluminiumsfolie

Ørred i aluminiumsfolie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.ørred pr. prs.
 Hakket persille.
 Tomat.
 Olie.
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Fede fisk som f.eks. makrel, sild og havørred er særlig velegnede til trækuls- eller ovngrill. Du bør anvende en fiskerist - husk grilltiden afhænger af fiskens størrelse! Vend fisken ofte og regn med ca. 10 minutter som tommelfingeregel.

Tilberedning:
Filetér fisken og læg stykkerne på et stykke aluminiumsfolie smurt med olie. Fisken drysses med salt, peber, hakket persille og en skive tomat lægges over. Fisken pakkes omhyggeligt ind (navnlig i enderne) og lægges på risten. Pakkerne vendes efter 10-12 minutter og steges endnu 10 minutter. Prøv om fisken er mør - og servér foliepakken med brandvarme flutes. Som tilbehør grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 31616 gange,
og udskrevet 573 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-13 13:09:36
En god ide ville være, også at lægge lidt dild og citron in i fisken det fremhæver smagene :D