Indbagt havørred

Indbagt havørred, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - HavØrred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dejen:
150 g.margarine
300 g.mel
0.5 tsk.salt
1 æg
½ dl.vand
0.5 tsk.eddike
 
 Fyld:
1 løg
15 g.margarine
 dl.ris
3 dl.vand
0.5 tsk.salt
5 hårdkogte æg
1 dl.hakket dild
5-600 g.kold ørred
 
 Salat:
 Blomkål
 sherrytomater
 Gul- og grøn peber
 
Opskrift:
Margarine smuldres i melet. Salt, eddike, æg og vand tilsættes og dejen æltes godt sammen. Nu skæres løget i terninger og svitses i margarinen sammen med risene. Hæld derefter vand ved og læg låg på. kogetid cirka 10 minutter. Herefter gøres fyldet klar. Æggene hårdkoges, pilles og findeles. Kog gerne æggene 8-10 minutter. Herefter bringes en gryde vand med salt, lidt hvidvin og en dusk dild i kog. Når vandet koger, lægges den skrabede og rengjorte ørred (evt. ørredstykker) i vand. Gryden gives et forsigtigt opkog. Vandet slukkes og fisken står i vandet de næste 20 minutter, hvorefter den tages op. Nu rulles dejen ud i cirka en bageplades størrelse. Ørreden, der nu er kold, pilles i små stykker, efter hoved og skindet er fjernet. Se grundigt efter om alle ben er fjernet! Fyldet fordeles nu på midten af dejen, læg ris underst og øverst. Dejen foldes derefter sammen om fyldet, først enderne til sidst de lange sider. Sammenføjningerne pensles med æg inden brødet sættes i ovnen ved 225, hvor den bages i 20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 17006 gange,
og udskrevet 327 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu