Ørreden renses og skælskrabes omhyggeligt, inden den skæres i skiver.
Skiver på 3-4 centimeters tykkelse er passende.
Ørredskiverne pensles med spiseolie på begge side og sort peber kværnes over inden skiverne lægges i et ildfast fad.
Fiske skal nu grillsteges 3-4 minutter på hver side (efter tykkelse) og når skiverne er møre, kommes der salt på.
Fisken bør serveres straks da retten ellers bliver tør.
Fadet pyntes med tomater, evt. salatblade og brøndkarse.
Kold "grøn" sauce:
Creme fraiche og yoghurt røres med citronsaften.
Ravigotte sauce og revet løg tilsættes.
Smag saucen til med salt og peber.
Inden servering tilsættes dild og persille.
Smag saucen til igen, er den blevet for tyk, tilsættes lidt mælk.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 17047 gange, og udskrevet 451 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider