Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Grillstegt havørred

Grillstegt havørred, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - HavØrred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 stk.havørred 8 1- 10 kg.).
 Spiseolie til pensling.
 Paprika.
 Salt
 peber.
 
 Tilbehør:
 kg.kartofler.
1 bundtpersille.
1 bundtdild.
 tomater.
 brøndkarse.
 
 sauce:
2 dl.creme fraiche 38%.
2 dl.yoghurt naturel.
1 spsk.ravigotte sauce.
1/4 spsk.revet løg.
3 spsk.hakket dild.
3 spsk.persille.
 Salt
 peber.
 evt. lidt mælk.
 
Opskrift:
Ørreden renses og skælskrabes omhyggeligt, inden den skæres i skiver. Skiver på 3-4 centimeters tykkelse er passende. Ørredskiverne pensles med spiseolie på begge side og sort peber kværnes over inden skiverne lægges i et ildfast fad. Fiske skal nu grillsteges 3-4 minutter på hver side (efter tykkelse) og når skiverne er møre, kommes der salt på. Fisken bør serveres straks da retten ellers bliver tør. Fadet pyntes med tomater, evt. salatblade og brøndkarse.

Kartofler:
Almindelige kogte kartofler. Hakket persille drysses over.

Kold "grøn" sauce:
Creme fraiche og yoghurt røres med citronsaften. Ravigotte sauce og revet løg tilsættes. Smag saucen til med salt og peber. Inden servering tilsættes dild og persille. Smag saucen til igen, er den blevet for tyk, tilsættes lidt mælk.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16893 gange,
og udskrevet 446 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu