Kommentarer
jeanett - 2014-06-17 18:24:36 En time er alt for længe. Den fik 20 min
Hans - 2010-07-13 14:57:24 Vi har prøvet denne lækre ret nogle gange, men vi giver altid ørreden et lille skvæt hvidvin med i folien, og tilsætter siden hen al væden direkte i hollandaisesausen, som vi synes er utrolig god til
mette - 2010-07-13 11:19:50 Den må jeg prøve. Min mand kommer hjem med en hulens masse ørreder, så for ikke at blive træt af det er det godt med nye lette opskrifter.
Dorete - 2009-10-18 09:04:09 Tip: I stedet for friske estragon blade, kan man sagtens bruge tørret estragon. Det smager fortrinligt. Vi prøvede også med lidt friske basilikumblade oveni. Det bliver den slet ikke ringere af!
Dorete - 2009-10-18 09:01:49 En utrolig lækker ret. Den er utrolig nem, sund og en dejlig let middag, der ikke ligger tungt i maven. Vi skal have den for anden gang, og jeg glæder mig allerede! Mums
Per - 2008-06-20 18:59:51 Vi lagde ikke ørredefileter over fyldet da det så bliver meget svært at skære pæne stykker, og så bliver der også mere plads til fyld.
Mangler du som os noget dyppelse kan du smelte noget smør og blande godt med fintklippet dild i.
Keld Hansen - 2007-05-24 15:42:30 Virkelig en lækker ret. Vi lavede den med løg, champignon, tomat og estragon og det var virkelig lækkert. Lav gerne godt med fyld da den svinder meget ind men smager rigtig godt.
- 0000-00-00 00:00:00 en virkelig dejlig ret, jeg fik den en dag med ørred, og har også prøvet den med laksesnitter, og man kan bruge forskellige grøntsager, jeg brugte fint strimlede gulerødder, forårsløg, skået i fine skiver og cherrytomater, det var rigtig godt, fin opskrift...Jozz
|