Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Regnbueørred-paté

Regnbueørred-paté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : LakseFisk - Regnbueørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.ørred-filet.
2 spsk.salt.
½ tsk.hvid peber.
5 heleæg.
1 ltr.piskefløde.
1 bundtfinthakket dild.
2 stk500g bageforme (smurt)
 
Opskrift:
Ørreden fileteres, skindet fjernes og fileterne køres gennem en kødhakkemaskine. Røres sej med salt og peber. Tilsæt æggene, et ad gangen. Tilsæt herefter dild og tilsidst fløden. Massen røres langsomt sammen i hånden, evt. på maskine ved lav hastighed - eller brug en blender. Pateen kommes i de smurte forme og opsættes i et vandbad i ovnen. 160 i en time

Tips:

Der bliver en temmelig stor portion uid af 1 kg regnbueørred, men da den færdige paté nemt kan fryses ned, er det ikke noget problem. Fidusen ved at tilberede en regnbueørred som paté er, at evt. muddersmag forsvinder i den færdige ret.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10250 gange,
og udskrevet 212 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu