Ørreden fileteres, skindet fjernes og fileterne køres gennem en kødhakkemaskine.
Røres sej med salt og peber.
Tilsæt æggene, et ad gangen.
Tilsæt herefter dild og tilsidst fløden.
Massen røres langsomt sammen i hånden, evt. på maskine ved lav hastighed - eller brug en blender.
Pateen kommes i de smurte forme og opsættes i et vandbad i ovnen.
160 i en time
Tips:
Der bliver en temmelig stor portion uid af 1 kg regnbueørred, men da den færdige paté nemt kan fryses ned, er det ikke noget problem.
Fidusen ved at tilberede en regnbueørred som paté er, at evt. muddersmag forsvinder i den færdige ret.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10601 gange, og udskrevet 214 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider