Timbaler af rengbueørred

Timbaler af rengbueørred, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Regnbueørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.filet af regnbueørred
1 tsk.salt
2 æg
1 nipcitronpeber
1 spsk.citronsaft
3 dl.piskefløde
2 stiftpiskede æggehvider
 
 Servering:
1 gl.lakserogn
2 dl.creme fraiche
1 bdt.dild
1 spsk.finthakket rødløg
 salt
 peber
 Grønne salatblade
 Letkogte grønne asparges
 Citronbåde
 
Opskrift:
Rens ørredfileten for ben og kom den i en foodprocessor sammen med salt og de 2 æg. Sæt maskinen i gang og tilsæt fløden, mens maskinen kører. Smag til med citronpeber og citronsaft. Vend forsigtigt de stiftpiskede æggehvider i fiskeblandingen og fordel den i grundigt smurte portionsforme.

Stil formene i en bradpande med varmt vand og bag timbalerne i ovnen i ca. 1 time ved 125 grader. Vend timbalerne ud af formene, lad afkøle og stil dem koldt til serveringen. Pynt hver timbale med 1 tsk. lakserogn. 1 tsk. cremefraiche og en dildkvist. Rør en sauce sammen af resten af cremefraichen, resten af rognene, hakket rødløg og 2 spsk. hakket dild, og smag saucen til med salt og peber. Servér timbalerne med grøn salat, asparges og citronbåde.





karakterer:
Opskriften er vist 13622 gange,
og udskrevet 305 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor mange personer er den beregnet til og hvor store skal formene være?