Hvidvin og hvidvinseddike Hvidvin og hvidvinseddike
200
g.
smør 200 g. smør
Opskrift:
Kartoflerne koges og vendes lige før servering i lidt smør.
Ørreden renses og i bugen fyldes salt, peber og hvidtjørnblomst og -blade. Steges i smør 7-10 min. på hver side.
Saucen:
Skalotteløgene dampes møre i lidt smør, tilsættes 1/4 dl hvidvinseddike, lad det koge næsten væk og tilsæt så 2 1/2 dl hvidvin.
Lad det koge ind til en tredjedel, heri piskes kolde smørklatter, ca. 125 g, til smagen er blød og behagelig. Vendes med hakkede hvidtjørnblade og -blomster samt salt og peber.
Spinaten vaskes og ristes i lidt smør med salt og peber.
Anret som på billedet eller på et fad med saucen i en skål ved siden af.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 9348 gange, og udskrevet 147 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider