Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Broget fisk

Broget fisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
640 g.fiskefileter
2-3 gulerødder
1 porre
0.5 gulpeberfrugt
0.5 citron saft heraf
 salt
 peber
2 stilkepersille
 lidt esdragon
 
 Sovs:
1 lilleløg
2 gulerødder
100 g.selleri
5 dl.bouillon
 salt
 peber
 krydderurter
 


Opskrift:

Skyl og tør fileterne og drys dem med lidt salt og dryp saft af citronen over og stil dem køligt ca. 15 min.

Rul fileterne sammen og stil dem på højkant i et ovnfast fad. Skræl gulerødderne og skær dem i meget små terninger. Kog dem møre i letsaltet vand, tilsat lidt peber, persillen og lidt estdragon. De sidste 2 min. koges den fintsnittede porre og den gule peber med.

Hæld kogevandet over fisken, dæk med folie og sæt fadet i ovnen ved 190 gr. ca. 15 min Når fadet tages ud af ovnen, hældes fiskebouillonen fra og grøntsagerne drysses over fisken, som kan serveres med følgende sovs.

Kalorielet Sovs:
Løg, gulerødderne, selleri rengøres og koges møre i vand ca. 30 min.

Grøntsagerne blendes med lidt af kogevandet til det har en ensartet konsistens. Mosen kommes tilbage i gryden og bouillon tilsættes. Varmes igennem og smages til med salt og peber og krydderurter.

Sovsen er meget god til både fisk kød og fjerkræ.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9746 gange,
og udskrevet 233 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu