reven skal og saft af 2 appelsiner reven skal og saft af 2 appelsiner
350
g.
hvedemel 350 g. hvedemel
2
tsk.
bagepulver 2 tsk. bagepulver
75
g.
kakao 75 g. kakao
1 1/2
dl.
mælk 1 1/2 dl. mælk
1
dl.
kogende vand 1 dl. kogende vand
100
g.
hasselnødder 100 g. hasselnødder
Pynt: Pynt:
Tesukker og nødder Tesukker og nødder
Opskrift:
Fedtstof, sukker og vanillesukker røres godt. Tilsæt æg et ad gangen. Bland mel og bagepulver og rør det i sammen med kakao, mælk og kogende vand. Hak nødderne, hold lidt tilbage til pynt, og kom resten i dejen. Kom dejen i en velsmurt stor springform. Drys med tesukker og resten af nødderne. Bag kagen ved 175° C i ca. 1 1/2 time.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(10 stemmer)
Opskriften er vist 18232 gange, og udskrevet 646 gange.
Kommentarer
- 2015-10-22 12:22:50 er den fryse genet?
Maja og Marie - 2010-07-08 09:50:31 jeg håber den er god hvor mange mennesker er der cirka til for mig og min søster vil gerne vide hvor mange der er til
marianne - 2009-09-10 08:19:01 Det er en lækker kage, plejer dog kun at lave en halv portion, så vi ikke bliver for tykke;)
Malene - 2007-01-14 11:17:29 og saft, Mandler kan fint erstatte nødderne. Det er en rimelig stor portion.
Malene - 2007-01-14 11:15:48 Skidegod. Kan bruges uden appelsinskal-ogsat
Inge - 0000-00-00 00:00:00 Verdens bedste chokoladekage
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider