Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Appelsin- og nøddekage

Appelsin- og nøddekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.Apsikat
250 g.hvedemel
150 g.hasselnøddekerner
1 tsk.bagepulver
2 revne appelsinskaller
180 g.smør
1 stangvanille el. vanillesukker
180 g.sukker
2 æg
2 dl.kulturmælk
1 1/2 dl.appelsinsaft
60 g.sukker
3 spsk.rom/essens efter smag
150 g.abrikosmarmelade
50 g.Apsikat
50 g.valnøddekerner
1 revet appelsinskal
2 spsk.appelsinsaft
100 g.flormelis
 
 
Opskrift:
Hak Apsikat og nødder. Riv skallen fra appelsinerne. Tilsæt vanille bagepulver og mel, bland godt. Rør smør og sukker, kom æg og mælken i, derefter melblandingen, og rør godt. Hæld dejen i en godt smurt form. Bag kagen ved 180° C i 45 min. Imens koges appelsinsaft og sukker op. Afkøles, og rom tilsættes. Kagen afkøles i formen. Sæt kagen i køleskabet i 2 dage, godt tildækket. Tag kagen ud af formen. Bland marmeladen og 3 spsk. vand og kog op. Pensl kagen med varmt syltetøj. Læg skiftevis apsikat og valnødder på kagen. Bland appelsinskal, saft og sukker. Varm det let i vandbad og rør til glasuren er glat. Glaser kagen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12360 gange,
og udskrevet 148 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

lillejuleaften  -  2011-07-21 02:59:14
Hvad er apsikat?