Løget pilles og skæres i små tern. Hokaidoen rengøres, deles i to og kernerne fjernes. Hokaidoen skæres i mindre stykker.
Løget svitses let i lidt olivenolie. Hokaido, vand samt lidt salt hældes i gryden. Suppen koger nu ved svag varme under låg ca. 45 min.
Suppen pureres og smags til med tamari og havsalt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(46 stemmer)
Opskriften er vist 77038 gange, og udskrevet 1319 gange.
Energi:
KJ total 1167 (277 kcal)
KJ pr. Pers. 194 (46 kcal)
Vægt ialt 2100 gram
Vægt pr. Pers. 350 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 55 KJ (13 kcal) Protein 0.5 gram Fedt 0.1 gram Kulhydrat 3.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
linette - 2018-02-23 18:57:29 Brugte citron i stedet for tamarin og det er bare en fantastisk suppe. Server hvidløgs bruchetta til og det er en fredag værdigt.
Linette - 2018-02-23 15:35:11 Vildt god i sin enkelhed. Vi elsker den.
sarah - 2011-10-14 13:15:34 hvad er tamari?
Suz - 0000-00-00 00:00:00 Nem og lækker opskrift!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider