Rødspættefileter på grønsagsbund
| 
 Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : | Fotograf:  Per © Alletiders Kogebog | 
|  | 
| 
 
Opskriften er vist 37597 gange, og udskrevet 823 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (11 stemmer) |  | 
| Kommentarer         kirsten            -   2017-05-01 16:25:15 husk at filen altid skal rulles så den side, der har vende ind til bene er yderst, så trækker filen sig automatisk sammen som en rulle, så behøver du ingen tandstik         Mona             -   2016-02-22 16:15:31 Det smagte kun af tomat desværre         C. Larsen            -   2008-12-01 00:59:13 Undlad også flåede tomater - det "distrahere" smagen af rødspættefiletter.         C. Larsen            -   2008-12-01 00:52:59 godt med 8-10 minutter i en gryde så de kun bliver dampet, men meget bedre, hvis man også tilsætter 1-2 dl hvidvin inden det begynder at fordampe. Mums. Og måske et hvidløg i også. | 
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne

 
 




