Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødspættefileter på grønsagsbund

Rødspættefileter på grønsagsbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rødspættefileter på grønsagsbund, billede 4 Rødspættefileter på grønsagsbund, billede 1 Rødspættefileter på grønsagsbund, billede 2 Rødspættefileter på grønsagsbund, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Rødspættefilet 1 rødspættefilet vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Fyld:
60 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
  tandstikkere
   
  Grønsagsbund:
60 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
120 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
150 gram Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 ds. Flåede tomater, konserves 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Jævning
   


Opskrift:

Fisken renses og skylles og drysses med salt og peber. Løg pilles og hakkes fint gulerødder skrælles og rives groft. Persille hakkes fint.
Alt lægges på fileterne som rulles sammen og fastholdes med tandstikker.

Grøntsagsbund:
Løget pilles og hakkes fint, hvidløget presses, gulerødder og persilleroden skrælles og rives groft. Løg og hvidløg svitses i olie til de er klare. Gulerødder og persillerod tilsættes sammen med flåede tomater og vand. Koger i ca. 5 min under låg til de er møre.

Smages til med salt og peber.

Fiskerullerne lægges i grøntsagerne og retten simrer i 8 - 10 min. under låg







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 27456 gange,
og udskrevet 622 gange.


Energi:
KJ total 2898 (690 kcal)
KJ pr. Pers. 1449 (345 kcal)
Vægt ialt 1308 gram
Vægt pr. Pers. 654 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 221 KJ (52 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 1.7 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

kirsten  -  2017-05-01 16:25:15
husk at filen altid skal rulles så den side, der har vende ind til bene er yderst, så trækker filen sig automatisk sammen som en rulle, så behøver du ingen tandstik


Mona   -  2016-02-22 16:15:31
Det smagte kun af tomat desværre


C. Larsen  -  2008-12-01 00:59:13
Undlad også flåede tomater - det "distrahere" smagen af rødspættefiletter.


C. Larsen  -  2008-12-01 00:52:59
godt med 8-10 minutter i en gryde så de kun bliver dampet, men meget bedre, hvis man også tilsætter 1-2 dl hvidvin inden det begynder at fordampe. Mums. Og måske et hvidløg i også.