Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bradepandekager med gulerødder og ananas

Bradepandekager med gulerødder og ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 24 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bradepandekager med gulerødder og ananas, billede 4 Bradepandekager med gulerødder og ananas, billede 1 Bradepandekager med gulerødder og ananas, billede 2 Bradepandekager med gulerødder og ananas, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Plantemargarine
   
250 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
400 gram Ananas. konserves 1 dåse ananas indholder ca 350 g. ananas drænet vægt.

1 skive ananas vejer ca. 40 gram
200 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
550 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Glasur:
200 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
3 dråber Mandelessens
0.25 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   
Opskrift:
Æggene røres med sukker og margarine. Rør godt.

Bland de groft revne gulerødder med blendede ananas og kokosmelet og rør det hele i æggemassen.

Melet blandes med natron og vanillesukker og vendes i til slut.

Belæg en bradepande, 30x42 cm, med bagepapir og bred dejen ud herpå.

Bages 20 minutter ved 175 grader C. alm. ovn på næstnederste rille.
Skru varmen ned til 150 grader C. alm. ovn og bag kagen videre i yderlig 20 minutter.

Når kagen er kold overtrækkes den med mandelglasur.

Tips:

Denne kage er velegnet til at fryse, men man skal så vente med at overtrække med glasur indtil den skal spises.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (72 stemmer)

Opskriften er vist 108162 gange,
og udskrevet 6918 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 35567 (8468 kcal)
KJ pr. Pers. 1481 (352 kcal)
Vægt ialt 2734 gram
Vægt pr. Pers. 113 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1300 KJ (309 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 12.8 gram
Kulhydrat 45.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Gitte  -  2014-05-31 22:15:38
Fulgte rådene fra nogle af kommentarerne og reducerede mængden af sukker til hvad der svarer til 210g.i stedet for 500g. Jeg fik ros fra min familie som jeg serverede den for at den var rigtig god og ikke for sød. Jeg kunne godt have tilføjet en smule mere men 500g ville have været al for voldsomt. Kagen har en rigtig fin konsistens. jeg har også brugt den som lagkage bund. spredte dejen ud og bagte den i 20 min ved 155 i varmluftovn. Lavede lag med chokoladebudding, jordbærsyltetøj og et lag med resten af pureret ananas. Toppet med smeltet chokolade..det fungerede fremragende.

Karina Jensen  -  2014-02-27 16:18:19
Hej. Når der står 400 gr. konserves ananas ? er det så MED væden den blendes ??

Merete  -  2012-02-25 13:46:56
En god kage men jeg syntes ikke man kunne smage ananassen (brugte Nettos på dåse). Man skal nok bruge et mærke ananas der smager af noget, f.eks. Del Monte.

mathilde  -  2011-09-14 13:17:14
Lyder ulækkert... :S

Gurli  -  2011-07-24 10:29:25
Jeg har lige bagt kagen og den er godt nok færdig nu, men min er helt lys i stedet for mørk som du har på billedet. Har jeg gjort noget forkert????

sus  -  2011-06-08 10:48:56
Rigtig dejlig kage, men kunne godt tænke mig at man kunne lave den lidt sundere med mindre margarine og sukker..

Karina  -  2010-12-01 07:52:38
Denne er klart en af mine favorit kager! Og den falder osse i god jord hos kæresten! ;)

Ingrid  -  2010-06-09 16:00:23
Kan natron erstattes med alm bagepulver?

jonna1  -  2010-04-24 11:53:21
kan også bruge ferskner. jeg kommer kum 200g sukkeri.til glasur bruger jeg appelsinsaft. denne kage er huset faorit kage

Randi  -  2010-04-14 18:45:13
Kan man erstatte kokusmel med noget andet da jeg er aerlargisk overfor det?

Elvira  -  2010-01-31 18:02:55
Rigtig lækker kage! Jeg brugte dog kun 200 g sukker (synes at dette er rigeligt, da ananasen i sig selv er sød). Brugte også smør i stedet for margarine, hvoraf jeg erstattede 100 af de 300 g med 18% creme fraiche. Til glasuren brugte jeg ananassaften.

cathrine  -  2008-11-26 17:26:52
Et hit!! Kan ikke lide glasur, men pensler med et ganskt tyndt lag flormelis rørt med ananassaft og drysser mandelflager på.Mums! Jeg har også bagt denne kage med æble i stedet for gulerod. Næste gang vil jeg prøve variationen med appelsin i stedet for ananas.

Anja  -  2008-11-17 20:17:43
Utrolig lækker og velsmagende kage, man skal dog ikke hælde for meget mandelessens i glasuren, da den bliver for stærk, men hold op, hvor er den kage populær :mums:

....  -  2008-11-03 14:02:56
Jeg ville lige høre om der var nogen, der kunne fortælle hvor meget de 2-3 dråber i glasuren ca. svarer til i teskeform? Jeg lavede den igår og havde noget mandelessend på flaske, men det var lidt svært, at få dråber ud. Det lykkedes dog, men man kunne ikke smage det - det smagte bare af almindelig hvid glasur, så går ud fra mine dråber blev for små.. Nogen der kan hjælpe? På forhånd tak :o)

Anja  -  2008-11-02 11:06:25
Rigtig lækker kage. Har lavet den massere af gange

bente  -  2008-10-16 17:43:27
En super god kage. Brugte kun ca 300 g sukker men kagen blev lækker alligevel.

Svale  -  2008-07-25 07:54:13
DENNE KAGE HAR JEG BAGT IGEN OG IGEN, OG HVER GANG FALDER FOLK I SVIME OVER DEN, DEN ER ET SIKKERT HIT FOR STORE OG SMÅ! ALLE VIL HAVE OPSKRIFTEN. PRØV DEN, DET VIL IKKE FORTRYDES, FOR DEN ER RIGTIG RIGTIG GOD.

Illa  -  2008-04-06 12:18:17
Som sukker brugte jeg 2/3 økologisk rørsukker og 1/3 lys farin. Jeg synes det giver et ekstra pift til bagværk. Hvedemel erstatter jeg altid med biodynamisk speltmel. En rigtig god kage, bag rigeligt, mine gæster var begejstrede for kagen.

anne  -  2008-01-11 22:55:05
super kage til en 10

christina  -  2007-12-09 09:11:36
Kagen er super lækker, og holder sig frisk i flere dage. Jeg blender ikke ananasen, men skærer dem i små stykker, hvilket jeg syntes giver et meget bedre resultat.

bagermesteren  -  2007-09-30 15:47:26
brugte appelsin istedet for annanas, og det smager mega nice :D

RIO  -  2007-09-03 14:30:03
Fantastisk lækker kage! Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg har lavet den.

Andrea  -  2007-03-24 18:46:08
meget populær på Stensved Skole

Rita  -  2007-03-18 08:57:35
Jeg holder ovnen på 175 grader alle 40 minutter

Per  -  2007-03-16 22:47:22
Der skal mere glasur til (ca dobbel op), eller også skal den være ret tynd for at kunne bredes ud over hele kagen.

  -  2007-03-07 16:00:41
kan tilslutte mig alle udtalelser og giver 10 i karakter

Vivi  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg har prøvet mange bradepandekager, men denne slog alle - den er bare lækker og holder sig godt.

Christina  -  0000-00-00 00:00:00
Alletiders kage, gør lykke hos både børn og voksne. Kan sagtens stå et par dage.

susanne  -  0000-00-00 00:00:00
skide god kage

Linda  -  0000-00-00 00:00:00
Absolut en god kage og så bliver den ikke tør på 2. dagen. Jeg er temmelig dårlig til at bage kage men denne kage bliver vellykket hver gang.

  -  0000-00-00 00:00:00
absolut en kage som vil vække begejstring, har kun fået ros så kom bare igang hilsen en som elsker denne kage