Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Appelsinhjerter

Appelsinhjerter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

HøjtidValentines dag

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
125 gramsmør
250 gramsukker
1 stangvanille
2 appelsiner
3 æg
2 spsk.stærk kaffe
225 gramhvedemel
2 tsk.bagepulver
3 spsk.kakao
 flormelis
 rå æggehvide
 
Opskrift:
Rør smørret luftigt med 200 gram sukker og rør vanillekorn, saft af 2 appelsiner og reven skal af 1 appelsin i. Tilsæt æggeblommerne en ad gangen og rør godt for hver. Rør den kolde kaffe i.

Bland mel, bagepulver og kakao og rør det i dejen. Pisk æggehviderne stive, rør et par skefulde i dejen og vend derefter resten af skummet i med få dybe tag. Fyld dejen i en lille smurt bradepande eller stor folieform og bag kagen ca. 40 minutter ved 175

Skræl den anden appelsin tyndt og hak den gule skræl groft eller skær den i fine strimler. Damp appelsinskrællen i en lage af 50 gram sukker og 1 dl. vand og lad den dryppe godt af.

Vend den bagte kage ud og lad den køle af. Skær den i snitter eller stik den ud med en stor hjerteform. Overtræk kagerne med glasur af flormelis og rå æggehvide og pynt med de dampede appelsinstrimler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (43 stemmer)

Opskriften er vist 15952 gange,
og udskrevet 216 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2014-02-13 12:06:48
Virkelig god! Men vil nok anbefale pasteuriseret ægghvide istedet for rå. Harr prøvet med begge, og smagen ændrer sig næsten ikke, men den er bedre med pasteuriseret. Rigtig god opskrift! Vil klart anbefale

malle  -  2011-02-26 21:47:20
smager godt

Shagga  -  2008-03-16 10:49:57
Salmonella er en bakterie som sidder uden på æggeskallen, man skal skolde æggene i kogende vand i 1 min, så sker der ikke noget. Husk at vaske hænderne i mellemtiden.

Anni  -  2008-02-11 11:19:12
Mon der er salmoneller i æggehvide? Jeg troede, at det kun var i blommen!

hestepigen  -  0000-00-00 00:00:00
det er nok det bedste hvis man bruger salmonellafri rå æggehvide ellers lyder den god

MuSsE-LaViNgE(ARTO)  -  0000-00-00 00:00:00
det er verdens bedsste