Ananaskage med hindbær
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres sammen. Tilsæt ægget, rør godt og tilsæt fløden.
Bland mel og bagepulver og rør det i smør/sukker/ægge blandingen. Rul 2/3 af dejen ud på et stykke bagepapir, ca. 40x30 cm. og løft det op i en bradepande.
Bred ymerdrys ud på dejen. Del de afdryppede ananasskiver en gang og læg dem på dejen. Læg hindbærrene imellem.
Tril resten af dejen til en pølse, skær den i strimler, som lægges dekorativt i bølger oven på kagen.
Bag kagen på næstnederste ovnrille ved ca. 200 i ca. 25 minutter.
|
|
Opskriften er vist 18139 gange,
og udskrevet 386 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Philippa - 2005-01-01 01:01:01 Jeg er 13 år og er lige begyndt med at lære at bage.. denne kage smager vild godt og er virkelig nem at lave.. og i kort tid. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne