Ananaskage med hindbær

Ananaskage med hindbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 gramsmør
100 gramsukker
1 æg
1 dl.piskefløde
325 gramhvedemel
2 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
100 gramymerdrys
1 dåseananasringe
100 gramhindbær
 
 Drys:
 Flormelis
 
 
Opskrift:
Smør og sukker røres sammen. Tilsæt ægget, rør godt og tilsæt fløden. Bland mel og bagepulver og rør det i smør/sukker/ægge blandingen. Rul 2/3 af dejen ud på et stykke bagepapir, ca. 40x30 cm. og løft det op i en bradepande. Bred ymerdrys ud på dejen. Del de afdryppede ananasskiver en gang og læg dem på dejen. Læg hindbærrene imellem. Tril resten af dejen til en pølse, skær den i strimler, som lægges dekorativt i bølger oven på kagen. Bag kagen på næstnederste ovnrille ved ca. 200 i ca. 25 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 18139 gange,
og udskrevet 386 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg er 13 år og er lige begyndt med at lære at bage.. denne kage smager vild godt og er virkelig nem at lave.. og i kort tid.