Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Bradepandekage med kanel

Bradepandekage med kanel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bradepandekage med kanel, billede 4 Bradepandekage med kanel, billede 1 Bradepandekage med kanel, billede 2 Bradepandekage med kanel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
750 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
85 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
50 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   
  pynt:
2 dl. Abrikosmarmelade 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   
Opskrift:
Pisk blødt smør, sukker og kornene fra vanillestangen tykt, tilsæt æggene ét af gangen. Bland melet med bagepulver og vend det i dejen, der røres sammen.

Bred dejen ud i en velsmurt bradepande på ca. 24x32 cm. Tryk æblebådene gerne Cox orange i dejen og drys sukker-kanelblandingen samt hakkede mandler over i et tykt lag.

Bag kagen midt i ovnen ved 175 grader C. Alm ovn i ca. 30 minutter.

Tag kagen ud. Smelt abrikosmarmeladen i en lille gryde med lidt citronsaft, purer den evt. hvis der er store stykker i marmeladen. Glaser kagen med marmeladen.

Sæt den i ovnen igen, og bag den endnu 5-10 minutter.

Tag kagen ud, og lad den afkøle næsten helt, før den skæres i firkanter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (12 stemmer)

Opskriften er vist 59197 gange,
og udskrevet 663 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 18968 (4516 kcal)
KJ pr. Pers. 1580 (376 kcal)
Vægt ialt 1927 gram
Vægt pr. Pers. 160 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 984 KJ (234 kcal)
Protein 3.3 gram
Fedt 9.0 gram
Kulhydrat 35.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

kokat  -  0000-00-00 00:00:00
alle tiders kage

else marie  -  0000-00-00 00:00:00
denne opskrift er den samme som den med overskriften Bradepandekage med kanel, æbler og mandler. Og den får en meget fin omtale.