Græskarsuppe med aioli og bruchetta

Græskarsuppe med aioli og bruchetta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 græskar
2 hvidløg
 olivenolie
½ liter.Fiskefond
¼ liter.Hvidvin
75 g.smør
 salt
 peber
 lidt ingefær
2 æg blomme pasteuriseret
2 tsk.Vineddike eller citronsaft
1 fedhakket hvidløg
1 ½ dl.solsikkeolie
4 skiverflutes
 tomattappernade
 
Opskrift:
Græskaret rengøres for skind og kerner og skæres i grove stykker sammen med hvidløg, som er pillet i fed. Det hele vendes med lidt olivenolie. Kommes i et ildfast fad og tilsluttes med sølvpapir, bages ved svag varme i ca. 30 minutter.

I en gryde koges vin og fond ind og tilsættes græskaret, som koges mørt. Tilsmages med salt, peber og revet ingefær. Blendes glat med kolde smør terninger.

Aioli:
æg blomme, eddike og hvidløg kommes i et litermål, og olien hældes forsigtigt i, så det lægger sig på overfladen. En stavblender stikkes i og man blender forsigtigt fra bunden og op så den samler sig.

Flutes smøres med tappernade og bages sprød i ovnen. Serveres i dyb tallerken med aioli og brød a part.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14532 gange,
og udskrevet 282 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu