Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Entrecôtes med gedeoste-polenta, grillede middelhavsgrøntsager og grøn peberfrugtsalsa

Entrecôtes med gedeoste-polenta, grillede middelhavsgrøntsager og grøn peberfrugtsalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
4 Entrecôte Maximum
 salt
 peber
500 g.Porto Bello svampe
2 skivergodt daggammelt hvedebrød
1 bdt.bredbladet persille
1–2 fedhvidløg
1 spsk.citronsaft
 olivenolie til pensling
 
Opskrift:
Entrecôte Maximum Krydr entrecôterne med salt og peber og grill dem i ca. 4 min. på hver side. Flyt dem evt. lidt væk fra den stærkeste varme, når de har fået en pæn stegeskorpe. Lad dem trække i ca. 10 min. før du serverer dem.

Grillede Porto Bello svampe med tørret brød og persillade Rens svampene og skær dem i 1 cm tykke skiver. Riv brødet groft og kom det i en ildfast form. Hak persille og hvidløg fint, tilsæt citronsaft og kom blandingen i en skål. Sæt formen med brød på grillen og lad det blive tørt og let gyldent. Lad brødet køle af og bland det i persilladen. Pensl svampene med olie og krydr dem med salt og peber. Grill svampene ca. 5 min. på hver side. Vend de grillede svampe med let hånd i persilladen og server dem straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (13 stemmer)

Opskriften er vist 17904 gange,
og udskrevet 257 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

nejdullus  -  2011-09-01 14:29:16
Det var dejligt med en polentaopskrift til! ...men stadig: Hvad blev der af gedeosten??

polrntaen er ikke rigt tilberedt.   -  2010-02-26 14:03:11
Sæt 5 del vand over at koge med boluion, tilsæt en halv dåse hakkede tomater og 3-4 hvidløg, samt en halv dåse tomatpure. Kog det sammen, og tilføj langsomt og tilsæt ca. 1,5 del majsgryn og pisk kraftigt. Det bliver hurtigt tyk (ca. 3-4 minutter). Læg "dejen på bagepapir og afkøl. De næste par dage, kan der skæres skiver af polentaen og steges i en anelse olie på panden. Det bliver en anderledes sprød tilbehør, i stedet for kartoftler ris, pasta m.v., pas på du kan blive afhængig af det. Fordi når det er koldt - smager det lækkert i skiver med lidt salt ovenpå. Dog er der mange kulhydrater og kalorier i.

Anni   -  2009-03-04 15:17:06
Endelig troede jeg at ha fundet en opskrift med polenta m gedeost, så ja øv. Man må konstatere at opskrift og råvare ikke rigtig hænger sammen

lmk  -  2007-03-04 16:14:40
hvor er opskrift på gedeost polenta?

sonja  -  0000-00-00 00:00:00
prøv lige at skrive opskriften en gang mere, med det der hører til

hh  -  0000-00-00 00:00:00
hvor er gedeosten blevet af

M. G.  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg synes ikke, at ingredienser og opskrift svarer til rettens navn.