Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Entrecôte Maximum og grillede Porto Bello svampe med tørret brød og persillade

Entrecôte Maximum og grillede Porto Bello svampe med tørret brød og persillade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 Entrecôte Maximum
 salt
 peber
500 g.Porto Bello svampe
2 skivergodt daggammelt hvedebrød
1 bdt.bredbladet persille
1–2 fedhvidløg
1 spsk.citronsaft
 olivenolie til pensling
 
Opskrift:
Entrecôte Maximum Krydr entrecôterne med salt og peber og grill dem i ca. 4 min. på hver side. Flyt dem evt. lidt væk fra den stærkeste varme, når de har fået en pæn stegeskorpe.
Lad dem trække i ca. 10 min. før du serverer dem.

Grillede Porto Bello svampe med tørret brød og persillade Rens svampene og skær dem i 1 cm tykke skiver. Riv brødet groft og kom det i en ildfast form. Hak persille og hvidløg fint, tilsæt citronsaft og kom blandingen i en skål. Sæt formen med brød på grillen og lad det blive tørt og let gyldent. Lad brødet køle af og bland det i persilladen. Pensl svampene med olie og krydr dem med salt og peber. Grill svampene ca. 5 min. på hver side. Vend de grillede svampe med let hånd i persilladen og server dem straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16151 gange,
og udskrevet 236 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu