Entrecôte Maximum og grillede Porto Bello svampe

Entrecôte Maximum og grillede Porto Bello svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 Entrecôte Maximum
 salt
 peber
500 g.Porto Bello svampe
2 skivergodt daggammelt hvedebrød
1 bdt.bredbladet persille
1–2 fedhvidløg
1 spsk.citronsaft
 olivenolie til pensling
 
Opskrift:
Entrecôte Maximum Krydr entrecôterne med salt og peber og grill dem i ca. 4 min. på hver side. Flyt dem evt. lidt væk fra den stærkeste varme, når de har fået en pæn stegeskorpe.
Lad dem trække i ca. 10 min. før du serverer dem.

Grillede Porto Bello svampe med tørret brød og persillade Rens svampene og skær dem i 1 cm tykke skiver. Riv brødet groft og kom det i en ildfast form. Hak persille og hvidløg fint, tilsæt citronsaft og kom blandingen i en skål. Sæt formen med brød på grillen og lad det blive tørt og let gyldent. Lad brødet køle af og bland det i persilladen. Pensl svampene med olie og krydr dem med salt og peber. Grill svampene ca. 5 min. på hver side. Vend de grillede svampe med let hånd i persilladen og server dem straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16591 gange,
og udskrevet 245 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu