Marvsovs

Marvsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 portion brun grundsovs
0.5 spsk.hakkede løg
15 g.smør margarine eller afsmeltet fedt fra kødet
2 dl.Rødvin
10 hvide peberkorn – groft malede
0.5 tsk.Timian
1 tsk.Tomatpurè
100 g.oksemarv
 
Opskrift:
Svits løgene i fedtstoffet og tilsæt vin, peberkorn og timian. Kog blandingen ind i ca. 20 min. til ca. 1/3. Si den over i grundsovsen og smag til med tomatpurè. Lad sovsen koge godt igennem nogle minutter og smag til igen. Tilsæt oksemarven i små terninger. Sæt sovsen i vandbad og rør i den, men lad den ikke koge.





karakterer:
Opskriften er vist 8467 gange,
og udskrevet 112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu