Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Marvsovs

Marvsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 portion brun grundsovs
0.5 spsk.hakkede løg
15 g.smør margarine eller afsmeltet fedt fra kødet.
2 dl.Rødvin
10 hvide peberkorn – groft malede.
0.5 tsk.Timian
1 tsk.Tomatpurè
100 g.oksemarv
 
Opskrift:
Svits løgene i fedtstoffet og tilsæt vin, peberkorn og timian. Kog blandingen ind i ca. 20 min. til ca. 1/3. Si den over i grundsovsen og smag til med tomatpurè. Lad sovsen koge godt igennem nogle minutter og smag til igen. Tilsæt oksemarven i små terninger. Sæt sovsen i vandbad og rør i den, men lad den ikke koge.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6441 gange,
og udskrevet 80 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu