lyst brød uden skorpe2 skiver lyst brød uden skorpe
1½
dl.
mælk1½ dl. mælk
salt salt
peber peber
2
æg2 æg
1
spsk.
hk. friske estragonblade1 spsk. hk. friske estragonblade
1
stort
spidskål/savoykål1 stort spidskål/savoykål
½
l.
hønsebouillon½ l. hønsebouillon
1
dl.
creme fraiche 38%1 dl. creme fraiche 38%
1-2
tsk.
majsstivelse1-2 tsk. majsstivelse
salt salt
peber peber
dijonsennep dijonsennep
Opskrift:
Rør kalkunkødet med salt, peber og æg og tilsæt mælk og brød. Rør farsen godt igennem. Tilsæt estragonbladene.
Blanchér kålhovedet i kogende letsaltet vand. Træk bladene af et ad gangen. Læg en skefuld fars på hvert blad og pak det sammen. Læg dem i en sautérpande, hæld bouillon ved og lad det simre under låg ca. 15 min. Tag dolmerne op, kog saucen igennem med creme fraiche og jævn med majsstivelse rørt ud i lidt koldt vand. Smag til med salt og peber samt sennep.
Servér med dijonsauce og kartofler eller ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7051 gange, og udskrevet 168 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider