Pizza med tun og broccoli
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt : |
|
|
Fyld:
Løg, blegselleri og peberfrugt svitses til løget klarer, tilsættes hvidløg og tomat, snurrer sagte i tyve minutter, smages til med salt og oregano. Afkøles (fyld f.eks. køkkenvasken med koldt vand og stil gryden derned). Pizzadej: Gær og lunkent vand blandes sammen, tilsættes salt og olie, melet blandes i under omrøring, æltes godt, hæver ½ time. Broccolien pilles/skæres ud i småbitte buketter og dampes et øjeblik i letsaltet vand, drypper af i en sigte. Vandet hældes fra dåsetunen. Når tomatsovsen er kølet af, blandes broccoli og tunstykker i med let hånd. Ikke noget med at smatte det for meget rundt, tun og grønt skal bare lige dækkes af tomat for ikke at blive for tørt i ovnen. Dejen slås ned, rulles tyndt ud til en stor, cirkulær tingest der passer til en bageplade. Fyldet fordeles så jævn som muligt på dejen, ost og evt. ekstra oregano drysses over, og hele herligheden efterhæver 20 minutter. Bages ved 200 grader i 20-25 minutter, til osten er smeltet og pletvis lysebrun. Spises med en ordentlig skudefuld salat til, smager også dejligt dagen efter i lunken tilstand. |
|
Opskriften er vist 11269 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne