Fisk på grøntsagsbund

Fisk på grøntsagsbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Fisk på grøntsagsbund, billede 4 Fisk på grøntsagsbund, billede 1 Fisk på grøntsagsbund, billede 2 Fisk på grøntsagsbund, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
440 g.Rødspættefilet
2 porer
3 tomater
 salt
 peber
1 citron saft heraf
1 dl.vand
 frisk dild
4x30 g.groft brød
Opskrift:
Gør porrerne i stand og skær dem i ca. 1 cm. stykker, fordel porrerne i en ovnfast fad. Skær tomaterne i snitter og kom ligeledes dem i fadet. Krydr med salt og peber.

Bøj fiskefileterne engang sammen og læg dem ovenpå grøntsagerne. Dryp med citronsaft og dæk fadet til med folie. Sæt det i en 200 grader C. alm. ovn i ca. ½ time eller til fisken er hvid og fast.

Klip dild over og server med groft brød og evt. revet gulerod.


karakterer:
Opskriften er vist 69981 gange,
og udskrevet 2036 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Kurt Johansen  -  2020-08-31 17:12:57
Jeg har brugt opskriften med laks, og vi fik små kartofler til (samme størrelse som brunede kartofler), og et groft hvidløgsbrød (Føtex' "hjemmebagte" hvidløgsbrød). Det smagte super godt!! 5 KURT-stjerner *****!!!

Jytte  -  2014-08-07 11:34:13
Jeg glæder mig til at prøve den, jeg vil måske komme lidt vin ved

Pernille  -  2011-11-01 10:13:35
Virkelig sund ret, som man kan tilføje nogle ekstra grøntsager, som fx gulerødder..

Per  -  2011-02-12 20:53:43
Her skulle den have 15 minutter længere end der står i opskriften.

Per  -  2007-01-29 10:16:28
Vil tro at vandet hældes i fadet, over grønsagerne inden der krydres med salt og peber

trine  -  0000-00-00 00:00:00
Og hvor i alverden gør man så af vandet? drikker det?