hjertemuslinger eller linemuslinger1 kg. hjertemuslinger eller linemuslinger
1
fint snittet løg1 fint snittet løg
4
tomater skåret i tern4 tomater skåret i tern
2
fint snittede chili2 fint snittede chili
2
fint snittede hvidløg2 fint snittede hvidløg
saft fra 1 citron saft fra 1 citron
olivenolie olivenolie
salt salt
peber peber
Opskrift:
Rens muslingerne grundigt for sand. De åbne muslinger, der ikke lukker sig ved et let bank på skallen, kasseres. Varm lidt olie i en rummelig gryde, og sauter løgene i 2 minutter. Tilsæt tomater, chili og hvidløg. Lad det riste sammen i 1 minut og kom citronsaft, 1 kop vand og de rensede muslinger ved. Kom låg på gryden. Rør i gryden efter 2 minutter. Muslingerne er klar, når de åbner sig (Muslinger, der ikke åbner sig ved tilberedning, kasseres)
Dejlig snack og fingermad serveret med en iskold øl efter en varm dag på arbejde eller en lang dag på stranden.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(11 stemmer)
Opskriften er vist 23713 gange, og udskrevet 399 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider