Muslinger stegt med chili

Muslinger stegt med chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ReceptionRet : Reception - Fingermad

Hovedingrediens : Muslinger - Hjertemuslinger

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.hjertemuslinger eller linemuslinger
1 fint snittet løg
4 tomater skåret i tern
2 fint snittede chili
2 fint snittede hvidløg
1 citron saft heraf
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens muslingerne grundigt for sand. De åbne muslinger, der ikke lukker sig ved et let bank på skallen, kasseres. Varm lidt olie i en rummelig gryde, og sauter løgene i 2 minutter. Tilsæt tomater, chili og hvidløg. Lad det riste sammen i 1 minut og kom citronsaft, 1 kop vand og de rensede muslinger ved. Kom låg på gryden. Rør i gryden efter 2 minutter. Muslingerne er klar, når de åbner sig (Muslinger, der ikke åbner sig ved tilberedning, kasseres)

Dejlig snack og fingermad serveret med en iskold øl efter en varm dag på arbejde eller en lang dag på stranden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (11 stemmer)

Opskriften er vist 24339 gange,
og udskrevet 401 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu