hel laksefilet m/skind u/ben skåret af den brede del 800 g. hel laksefilet m/skind u/ben skåret af den brede del
salt salt
peber peber
smør til stegning smør til stegning
Sauce: Sauce:
1
dl.
tør hvidvin 1 dl. tør hvidvin
1/2
dl.
nouilly Prat 1/2 dl. nouilly Prat
1/2
g.
safran 1/2 g. safran
200
g.
koldt smør uden salt 200 g. koldt smør uden salt
salt salt
peber peber
Tilbehør: Tilbehør:
letkogt broccoli letkogt broccoli
Opskrift:
Skrab skindsiden på fisken fri for slim og skæl. Skyl og tør fisken. Del den i 4 lige store stykker, stadig med skindet på. Del atter fiskestykkerne i halve, men skær kun igennem kødet, så koteletterne kan foldes ud ved, at skindet holder dem fast! Drys med salt og peber og stil til side. Lige inden serveringen steges laksekoteletterne gyldne i smør, først med skindsiden nedad. Når overfladen af fisken begynder at blive lys og stegt langs kanten, vendes fisken og steger færdig 2 minutter med kødsiden nedad. Saucen varmes igennem og serveres til fisken med nykogte broccoli.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8144 gange, og udskrevet 129 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider