oregano, hvidløg mm. efter smag oregano, hvidløg mm. efter smag
ost til gratinering ost til gratinering
Opskrift:
Kog kartoflerne meget møre og lav det til kartoffelmos.
Svits grøntsagerne som er skåret i mindre stykker, kom tomat eller bouillon ved og lad det simre lidt. Læg grønsagsblandingen i et smurt ildfast fad og dæk med kartoffelmosen. Læg skiver af ost over og sæt retten i ovnen ved 200 grader C i ca. 30 minutter.
Server direkte fra ovnen evt. med brød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(6 stemmer)
Opskriften er vist 22160 gange, og udskrevet 472 gange.
Kommentarer
Am - 2010-08-18 15:04:17 Mener man Smelteost, når man skriver, at der skal lægges skiver af ost oven på kartoffelmosen?
- 2008-12-08 18:32:25 Skal der ikke ingredienser i kartoffelmosen, for at den kan smage af noget?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider