Bulgur koges i bouillon ifølge anvisningen på pakken og afkøles. Broccolien deles i tre buketter og dampes i letsaltet vand 3-4 min. Peberfrugt, løg og æble skæres i tern og dryppes med citron. Salaten snittes og spredes ud på et stort fad. Ingredienserne blandes og lægges op på salaten. Jordnødder drysses over. Dressingen røres sammen og serveres til salaten sammen med 300 g groft hvedebrød og 6 skiver (80 g) skæreost.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 21677 gange, og udskrevet 699 gange.
Kommentarer
Mille - 0000-00-00 00:00:00 ...en god blanding af mange lækre ingredienser...især mango chutneyen og jordnødderne får det til at gå op i en højere enhed!!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider