Broccollisalat

Broccollisalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandIndsendt :
Broccollisalat, billede 4 Broccollisalat, billede 1 Broccollisalat, billede 2 Broccollisalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dressing
2.5 dl. Cheasy fraiche 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Rødvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
300 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
600 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
150 gram Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1.5 dl. Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
1.5 dl. Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
Opskrift:
Dressing:
Rør Cheasy Fraiche med rødvinseddike og sukker. Lad dressingen stå koldt en times tid.

Skær baconen i skiver og rist den helt mørkt, og lad det trække på et stykke køkkenrulle eller lignende.

Del broccolien i meget små buketter. Skær rødløget i små tern.

Bland nu broccolibuketter, solsikkekerner, rosiner, rødløg og halvdelen af baconen i en skål.

Hæld dressingen over og vend rundt. Pynt med resten af baconen.


karakterer:
Opskriften er vist 82704 gange,
og udskrevet 2272 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9373 (2231 kcal)
KJ pr. Pers. 2343 (557 kcal)
Vægt ialt 1482 gram
Vægt pr. Pers. 370 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 632 KJ (150 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 9.5 gram
Kulhydrat 9.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2009-04-29 07:29:16
Jeg foretrækker nu at blanchere broccolien.

elsebeth  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig lækkert, pinje kerner kan også bruges, og uden bacon er den også lækker

egonlarsen  -  0000-00-00 00:00:00
den er rigtig god og let at lave