solsikkekerner (dem uden skal)1½ dl. solsikkekerner (dem uden skal)
1½
dl.
rosiner1½ dl. rosiner
2-300
g.
bacon (efter hvor meget bacon man nu syntes der skal strøs over salaten)2-300 g. bacon (efter hvor meget bacon man nu syntes der skal strøs over salaten)
1½
dl.
miracle whip1½ dl. miracle whip
3
tsk.
rødvinseddike3 tsk. rødvinseddike
½
dl.
sukker½ dl. sukker
Opskrift:
Broccoli deles i små buketter (de store stilke anvendes ikke). Rødløget hakkes, strimles, skæres i ringe eller hvad man nu vil. Broccoli, rødløg, solsikkekerne og rosiner blandes i en skål, og dressingen (som man blander af de tre nævnte ingredienser) vendes i, og dette skal gøres min. 3 timer før serveringen.
Bacon steges sprødt og afkøles - knækkes i små stykker, og drysses over salaten straks inden serveringen.
Bon appetit.
Her er en opskrift på en rigtig god salat, som kan bruges som tilbehør til - ja - stort set hvilken kødret det skal være. Søren bruger den selv til grill-mad om sommeren, og til rødt oksekød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(10 stemmer)
Opskriften er vist 25343 gange, og udskrevet 536 gange.
Kommentarer
Mona - 2007-01-16 22:18:05 Denne opskrift kendes også under navnet broccolisalat
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider