Porren skæres i ringe. Broccolien deles i buketter, stokken skæres i terninger.
Kødet svitses i olie. Porren svitses med.
Vand, broccoli, rosmarin, salt og peber tilsættes.
Snurrer sammen ca. 5 min.
Blandes med pastaen i et smurt ildfast fad.
Mornaysaucen hældes over.
Parmesan drysses over.
Stilles i midten af ovnen ca. 30 min ved 200 grader C. alm. ovn.
Tips:
I stedet for mornaysauce kan bruges:
½ l. bechamelsauce eller anden hvid grundsauce
1-1½ dl. fløde
1 dl. revet ost
salt og peber
Varm saucen op.
Pisk fløden i saucen, tilsæt osten.
saucen må ikke koge efter at osten er tilsat.
Smag til med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(21 stemmer)
Opskriften er vist 39473 gange, og udskrevet 1406 gange.
Energi:
KJ total 5749 (1368 kcal)
KJ pr. Pers. 1437 (342 kcal)
Vægt ialt 1348 gram
Vægt pr. Pers. 337 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 426 KJ (101 kcal) Protein 11.4 gram Fedt 5.3 gram Kulhydrat 10.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Mandal - 2007-08-18 08:15:37 Super lækker ret, nem og lave. top karakter.
laila - 0000-00-00 00:00:00 det squ dejligt med nogle billeder - dem burde der altså være nogle flere af!!
Birthe - 0000-00-00 00:00:00 Rigtig god og nem, brugte kyllingefars i stedet for
mette - 0000-00-00 00:00:00 brugte blomkål (kunne ikke få broccoli) og kalvefars i stedet. ville nok tilføje et par store tomater i panden, de ville væde det hele lidt mere...
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider