Kommentarer
galvit - 2019-05-06 16:03:42 Salaten smager bedst efter natten i køleskabet
Nick B. - 2012-07-16 17:00:23 Jeg ville nok blanchere broccolien 2 min. med en smule alm. eddike og lidt salt i så vi kan fremme den grønne farve i broccolien og dermed gør den lidt med indbydende for vores gæster eller lign. Bacon er også et godt valg men bør steges ved hård varme, så vi får en crunchy oplevelse når vi spiser salaten.
Og som Trine også siger; så kan det være lækkert med ristede solsikkekerne, men sørg for at putte dem på før til sidst inden servering, på denne måde sørger vi får at vores solsikkekerne er i den bedste kvalitet inden servering.
Trine - 2008-09-02 15:30:24 Tilføj ristet røget svinemørbrad,rist evt solsikkekernerne med så blir det bare mums..ang dressing så brug evt 2dl fromaige frais 0,5%, saft fra 1/2citron krydder med med salt og peber og rørsukker..
Ehlers - 2008-01-06 22:57:14 Man kan også komme bacon i. Man steger bacon'en, lader det ligge på noget papir indtil det er kold og tørt, og blander det i salaten. Det er virkelig lækkert!
Per - 2007-03-27 18:02:10 Ved godt at broccoli kan spises rå, men jeg mener nu alligevel at den skal blancheres først. Broccolibuketterne kommes i spildkogende vand, og koger 3-4 minutter, hældes i sigte og skyldes med koldt vand.
Ellen - 0000-00-00 00:00:00 sidste år var der bacon i opskriften, og det var alletiders!
Marianne - 0000-00-00 00:00:00 I stedet for solsikkekerner kan anvendes Pinjekerner eller peanuts
joan - 0000-00-00 00:00:00 der mangler lidt bacon der er hårdrt ristet
|