Morgenbrød
Hovedingrediens : Mel - Blandet mel Fedtfattig opskrift Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : |
|
|
Lun mælken og udrør gæren heri. Tilsæt olie, salt og sukker -heri blandes de tre slags mel samt anis, og dejen æltes godt igennem. Lad hæve lunt i 35 min.
Slå dejen ned, ælt godt igennem og læg dejen i en smurt 1½ l. form. Lad efterhæve i 35 min. Brødet bages på nederste rille ved 200° i 45 min. Tag brødet ud af formen og bag det yderligere 5 min. Pensl det straks med vand og lad det køle på rist. |
|
Opskriften er vist 35645 gange,
og udskrevet 434 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-09-08 11:47:48 hvor mange personer er denne opskrift til? Sofie - 2009-04-18 22:11:56 Behøves anis? birgit - 2009-02-07 08:57:30 rigtig god opskrift til boller - de får en dejlig krumme - der er bid i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne