Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tunsteaks med grøn kartoffelsalat og majskolber

Tunsteaks med grøn kartoffelsalat og majskolber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
2 friske tunsteaks (fås på frost i mange supermarkeder)
10 nye kartofler, skrabede og kogte
1 dl.vindruekerneolie
1 bakkefrisk basilikum
4 spsk.hvidvinseddike
1 stor spsk Dijonsennep
 salt
 peber
2 majskolber
 
Opskrift:
De optøede tunsteaks duppes tørre og steges i olie på panden, ca. 3 minutter på hver side. Drys med salt og peber. Olien blendes med basilikum, eddike, sennep samt salt og peber.De kogte kartofler snittes i store tern og vendes med den grønne dressing. Tilsæt evt. lidt finthakket rødløg. Majskolberne koges i letsaltet vand i ca. 10 minutter. Kartoffelsalaten serveres til de nystegte tunsteaks. Husk friskkværnet peber og koldt smør til majskolberne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (7 stemmer)

Opskriften er vist 30467 gange,
og udskrevet 734 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jim Jakobsen  -  2014-09-04 00:42:45
Stegte bøfferne 3 min og de blev nærmest vindtørre. Havde desværre ikke læst kommentar herunder med 1 1/2 min som sikkert passer bedre. Salaten var ok, derfor jeg gir en 4!!

Conny  -  2010-07-20 14:05:43
Min mand hader al fisk. men dajeg serverede tunsteak med masser af ristede brunede løg, og tilsatte kulør - så smagte det rigtigt godt. Så jeg snød ham for at spise fisk, han synes det smagte som mørbradbøf. Jeg har ikke afsløret det endnu, men han sagde det smagte formiddabel. Lidt snyd - og fiskehadere kan sagtens spise denne opskrift, fordi den ligner ikke fiskeret, når der er brunede løg og kulør i saucen, serveret med flødesauce også. En god "snydeteknik til tunsteak, så den ikke smager af fisk. Serverer den med brasede kartoftler, tilsat rosmarin, hvisløg, gurkemeje, karry.

Karen  -  2008-07-12 14:50:18
Tunsteaks skal ikke steges mere end MAX 1½ på ver side, ellers steges de tørre.

Heidi  -  2008-02-07 15:03:37
Jeg brød mig ikke om kartoffelsalaten. Den var meget sur og stærk på én gang. Og så kan det anbefales at købe ferske tunsteaks, da de er 1000 gange bedre ;)