Kommentarer
- 2015-06-02 15:52:51 Smager fantastisk 😀
helene - 2015-05-01 21:44:04 Den bliver dobbelt så god hvis man udskifter hindbærmarmeladen med sveskemos (forudsat at man kan lixe sveskemos)
Diana - 2014-09-20 16:49:33 Med frygt for at spørge dumt, når der så står alm. ovn. Er det så ikke varmluft eller?
Swiften - 2014-05-10 16:34:52 Jeg kommer i øvrigt 1 spk. god kakao + dessertske vaniljesukker i flødeskummet, og ikke andet. Den smager så lidt a la en forårslagkage og er blevet meget rost flere steder.
Swiften - 2014-05-10 16:33:34 Har brugt økologisk stenmalet Meyer-mel, der giver en skøn smag til bundene. Men, de vil godt hænge i formen, selv om jeg smører godt med smør. En veninde har lige fortalt mig, at jeg skal klippe 2 stykker bagepapir i formens bredde og lægge dem på kryds i bunden og op ad siderne. Er der andre forslag til, at bundene ikke hænger i ??
Marie - 2012-11-07 14:42:09 Hej! Jeg har ikke nok hindbær marmelade og står og skal i gang nu! Er der evt. andre ting jeg kan tage i? Som f.eks fint hakkede bananer eller lign ? :-)!
Svar helst så hurtigt så muligt, er ret stresset! Tak for tiden, knus herfra den bageglade teenager :-)!!
- 2011-08-06 00:41:54 Rigtig lækker lagkage, men smager bedst med solbærsyltetøj. Mums.....
- 2010-11-25 21:39:26 Den er også super god hvis man blander flødeskummet med knuste rutebiler
AnneMette - 2010-11-21 13:40:38 Rigtig god lagkage. Vi brugte den på årgangen til vores cafe til en skolefest med temaet USA. Kan anbefales med flødeskum og hakket chokolade på.
Pernille Hansen - 2010-06-16 15:27:49 PS.Lagkagens marengs bliver blød i køleskabet.
Pernille Hansen - 2010-06-16 15:25:00 Rigtig god opskrift og man får en lækker lagkage.Som fyld bruger jeg bananer skåret i småstykker og blander i flødeskummet, om sommeren foretrækker jeg friske jordbær.
Miig :D - 2010-06-13 17:07:26 Den er super god (:
heidi - 2010-01-29 14:54:11 smager godt med tøre arbrikrose
Inge - 2010-01-29 13:32:43 Rigtig lækker, prøv at bruge friske eller frosne hindbær, guf guf
benthe - 2009-12-31 08:26:20 Til Hanne: Jeg har lavet den om formiddagen, serveret om aftenen og det var stor succes.
Hanne - 2009-07-03 11:06:37 Er det bedre hvis den står til dagen efter i køleskabet, end hvis den står fra om formiddagen til om eftermiddagen, i køleskab, dagen derpå hvor man skal have den?
Hanne - 2009-07-02 20:05:57 Gør det nogen forskel på smagen, hvis den ikke står i køleskabet til næste dag?
Bente Hansen - 2009-05-19 15:49:47 Den er super lækker:) Prøv med jordbær og piskefløde. Dejlig frisk:)
stefanie - 2009-04-10 13:59:46 Den er også super go med is imellem lagene istedet for fløde evt. pynte med hakket chokolade
Per - 2008-09-20 22:53:04 Vil du undgå kernerne i hindbærmarmeladen kan du passere den gennem en sigte ned i flødeskummen.
amaya - 2008-04-12 17:26:41 hej kan man ikke bruge færdigbagte lagkagebunder og lægge marengsen ovenpå og putte dem i ovnen
AG- Hellum - 0000-00-00 00:00:00 Rigtig god og festlig, tag evt. ½ piske og ½ Cremefine. Er fryseegnet hvis man får en rest, server den knap optøet.
Annak - 0000-00-00 00:00:00 Nem og enkel. Og den er perfekt, hvis man har mange gæster. Så kan man gange op med tre og lave bundene i to bradepander.
Lizzi - 0000-00-00 00:00:00 Rigtig lækker lagkage alle kan lave
|