Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Peberrodssauce

Peberrodssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Krydderurtesaucer

Hovedingrediens : Rodfrugter - Peberrod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 spsk.smør
 hvededmel
7 dl.suppe eller bouilon
1-2 tsk.sukker
 
 salt
 peber
2 spsk.eddike
100 g.lille stykke frisk peberrod
 


Opskrift:

Smelt smør i en lille tykbundet gryde. Rør melet i med et piskeris og tilsæt langsomt og under omrøring suppe. Tilsæt sukker og lad saucen koge ved svag varme 5 min. Tilsæt mere suppe, hvis saucen er for tyk. Smag til med salt, peber, eddike og frisk revet peberrod. (saucen bliver mørk, hvis peberroden ikke blandes i straks, den er revet.) Saucen må ikke koge mere efter at peberroden er tilsat. Så mister den sin smag.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (10 stemmer)

Opskriften er vist 50630 gange,
og udskrevet 933 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

meriem  -  2018-06-01 08:25:57
lige hvad jeg ledte efter. takker.


B:M.  -  2016-03-17 12:11:43
Den er bedre hvis man undlader sukker og eddike.


Henrik  -  2012-09-04 16:16:29
Meget godt der står at der skal bruges suppe ellers boullion, men hvilken suppe eller boullion, grønsags eller ???