Peberrodssauce

Peberrodssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Krydderurtesaucer

Hovedingrediens : Rodfrugter - Peberrod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 spsk.smør
 hvededmel
7 dl.suppe eller bouilon
1-2 tsk.sukker
 
 salt
 peber
2 spsk.eddike
100 g.lille stykke frisk peberrod
 
Opskrift:
Smelt smør i en lille tykbundet gryde. Rør melet i med et piskeris og tilsæt langsomt og under omrøring suppe. Tilsæt sukker og lad saucen koge ved svag varme 5 min. Tilsæt mere suppe, hvis saucen er for tyk. Smag til med salt, peber, eddike og frisk revet peberrod. (saucen bliver mørk, hvis peberroden ikke blandes i straks, den er revet.) Saucen må ikke koge mere efter at peberroden er tilsat. Så mister den sin smag.


karakterer:
Opskriften er vist 55580 gange,
og udskrevet 1018 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

meriem  -  2018-06-01 08:25:57
lige hvad jeg ledte efter. takker.

B:M.  -  2016-03-17 12:11:43
Den er bedre hvis man undlader sukker og eddike.

Henrik  -  2012-09-04 16:16:29
Meget godt der står at der skal bruges suppe ellers boullion, men hvilken suppe eller boullion, grønsags eller ???